Studenti sa Oksforda na praksi u Delti

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Studenti sa Oksforda na praksi u Delti

12. septembar 2017.

Dva studenta sa prestižnog univerziteta Oksford u Velikoj Britaniji obavljaju stručnu praksu u kompaniji Delta Holding, po sopstvenoj želji.

Tokom mesec dana boravka u Beogradu Feliks Banting i Vilijam Ris upoznaju se sa biznisom u Delta Agraru, Delta DMD-u i Delta Motorsu. Uz pomoć svojih mentora i kolega uče  više o tome kako se radi u  velikoj kompaniji i kakva je trenutna situacija u srpskoj ekonomiji.

„Delta je velika škola za sve mlade koji žele da uče. Naša kompanija posluje po svetskim standardima i studentima može da pruži kvalitetnu praksu i iskustvo. Drago nam je što smo domaćini studentima ovog čuvenog univerziteta i sigurni smo da će razmena znanja i iskustva biti obostrana“, kaže Tomislav Mimica, direktor Sektora za ljudske resurse Delta Holdinga.

„Veoma je jasno da Delta zapošljava mnoge mlade profesionalce. Skoro svi ljudi sa kojima sam razgovarao zaista uživaju u poslu koji rade. Takođe mnogi komentarišu kako su dobili zaista odgovorne zadatke. Sve to govori da je Delta okruženje u kojem mladi stručnjaci mogu da napreduju i rastu“, rekao je Vilijam.

Vilijam i Feliks svoju praksu u Delti obavljaju od 21. avgusta do kraja septembra.