Šoping mol Delta Planet Varna otvara se 28. marta

KONTAKT
  • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije Direktor, komunikacije
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 64 Fax: + 381 (0)11 201 11 46Pošaljite e-mail
Šoping mol Delta Planet Varna otvara se 28. marta

04. decembar 2018.

Delta Planet šoping mol u Varni, najnoviji veliki centar šopinga i zabave u Bugarskoj spreman je za otvaranje. Ova investicija Delta Real Estate-a u partnerstvu sa bugarskom kompanijom AP invest, svečano će biti otvorena 28. marta 2019.

Zahvaljujući novom koncetptu i atraktivnoj ponudi popunjeno je već 88,3% ovog šoping mola. Po prvi put brendovi Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marco Polo, Cropp, Sinsay, Mango, Sport Depot, Billa, Cinema City, Domino’s I mnogi drugi dolaze u Varnu. Takođe, internacionalni brendovi Reserved ii Mohito će otvoriti svoj najnoviji koncept većih radnji upravo u ovom šoping molu.

Delta Planet u Varni imaće najveći bioskop izvan Sofije sa 12 sala i jedinu 4DX bioskopsku salu u Varni. Imaće posebno napravljen Galaxy centar za decu I najveću prodavnicu igračaka i central trampoline u Varni. Po prvi put, Startbucks i Costa će imati svoje radnje u šoping centru.

Šoping mol Delta Planet bazira se na novom konceptu “retailtainment” (retail + entertainment)  koji kombinuje šoping iskustvo, interaktivni enterijer i velike zone za zabavu (na površini od 4000m2) koje će omogućiti da posetioci uživaju u poseti, odlično se zabave i duže zadrže u molu.

Delta Planet šoping mol imaće četiri nivoa, od kojih su dva sprata na nivou zemlje zbog prirodnog nagiba terena. Ukupna površina za izdavanje je 40.000m2, što čini ovaj mol drugim najvećim centrom izvan Sofije a najveći novosagrađeni. Imaće dodatna tri podzemna sprata za parking sa 1300 parking mesta.

Investitor ovog šoping mola su srpska kompanija Delta Real Estate I bugarski AP Invest.

Delta Real Estate trenutno ima tri aktivna projekta od kojih su dva u regionu: Delta Planet u Varni I Banjaluci I hotel Indigo u Beogradu. U planu je početak izgradnje tri nova objekta: Delta Centar, Delta Planet Autokomanda I nova poslovna zgrada Delta Holdinga. Ovih šest objakata predstvljaju investiciju od 600 miliona evra.

AP Invest je kompanija u vlasništvu dva poznata bugarska preduzetnika Angela Angelova i Petra Dudolenskog.