Predstavljen novi model BMW X3 – „Spreman za misiju“

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Predstavljen novi model BMW X3 – „Spreman za misiju“

28. novembar 2017.

Novi model BMW X3 svečano je predstavljen javnosti na promociji u Belexpocentru u Beogradu. Brojni ugledni gosti kompanije Delta Motors našli su se u neobičnoj scenografiji koja dočarava ambijent Marsa, prateći tako globalnu kampanju novog BMW X3 “Exploring Mars”. BMW ističe da je ovaj model “Spreman za misiju” i predstavlja ga kao izraz slobode i beskonačnih mogućnosti.

Među zvanicama su se našle mnogobrojne javne ličnosti, a sve prisutne pozdravili su generalna direktorka Delta Auto Grupe Aleksandra Đurđević, direktor prodaje Delta Motorsa Zoran Mihajlović kao i finansijska direktorka BMW AG gospođa Izabel Vedl, za regione Afrike, Kariba i Istočne Evrope. Gospođa Vedl je u svom obraćanju istakla BMW X3 kao vozilo koje postavlja standarde u efikasnosti i sportskom karakteru u okviru svog segmenta. Među najprodavanijim je BMW X modelima i model od koga se očekuje da nastavi priču o uspehu svog prethodnika.

Model BMW X3 pomera granice u svojoj klasi i jedno čini krajnje jasnim: postoji velika razlika u načinima na koje ćete doći do svojih odredišta.
Pa makar to bio i Mars.

Pogledajte saopštenje.