Otvorena prva Exception prodavnica

KONTAKT
  • Tanja VasojevićSektor za korporativne komunikacije Direktor komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail
Otvorena prva Exception prodavnica

21. oktobar 2021.

Exception je novi biznis kompanije Delta Holding, osmišljen kao moderan multibrend koncept koji okuplja vodeće svetske modne brendove na jednom mestu, nudeći širok izbor odeće, obuće i aksesoara za muškarce i žene.

Samo neki od brendova koji će se naći u ponudi Exceptiona su: Bottega Veneta, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Saint Laurent, Fendi, Stella McCartney, Ermano Scervino, Moncler, Brioni...

"Raduje nas to što se Delta kao kompanija ponovo vratila u modnu industriju, ali i to što će naši potrošači dobiti mesto na kome će moći da pronađu svoje omiljene brendove visoke mode, a da zbog njih ne moraju da odlaze van granica naše zemlje" - rekla je Marija Kačunković, direktor Exceptiona.

Ona je dodala i da će se Exception izdvojiti po iskustvu kupovine.

"Kupac nam je na prvom mestu. Od enterijera i uređenja, preko posebne usluge, do luksuznih modela – sve je tu sa ciljem da dolazak u Exception predstavlja pravo zadovoljstvo i iskustvo koje će naši kupci pamtiti" - navodi ona.

Exception se neće zadržati samo u Nišu i uskoro se može očekivati najava novih lokacija prodavnica u Srbiji, ali i u regionu. Ono što će posebno obradovati sve koji uživaju u kupovini iz udobnosti svog doma je saradnja sa Ananasom, novom e-commerce platformom, preko koje će potrošači takođe moći da kupuju komade najvećih imena modne industrije.