Otvoren konkurs za prvu generaciju Mladih lidera u Crnoj Gori

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Otvoren konkurs za prvu generaciju Mladih lidera u Crnoj Gori

01. mart 2018.

Delta Holding otvara konkurs za prvu generaciju Mladih lidera u Crnoj Gori. Ovaj konkurs za zapošljavanje mladih talentovanih ljudi bez radnog iskustva otvoren je do 15.3.2018. u ponoć. U konkursu mogu da učestvuju apsolventi i diplomci svih fakulteta, a zainteresovani mogu da se prijave isključivo online, preko sajta www.mladilideri.rs
Kandidati koji prođu proces selekcije i postanu Mladi lideri, tokom godinu dana trajanja programa, stiču radno iskustvo kroz tri rotacije u različitim sektorima kompanije DMD Delta. Promjenom radnog mjesta na svaka četiri mjeseca stiču bolji i potpuniji uvid u cjelokupno poslovanje, a pomoć im pružaju iskusnije kolege u ulozi mentora.
Ovaj inovativni projekat zapošljavanja postoji u Delta Holdingu od 2012. godine. Do sada se za ovaj program prijavilo skoro 16.000 kandidata, a 152 je dobilo priliku da učestvuje u programu.
Sve detalje o programu Mladi lideri i otvorenom konkursu možete da pronađete na sajtu Mladi lideri, Facebook stranici, Twitter profilu, Instagram i LinkedIn nalogu.