Objavljen 12. izveštaj o održivom poslovanju

KONTAKT
  • Tanja VasojevićSektor za korporativne komunikacije Direktor komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail
Objavljen 12. izveštaj o održivom poslovanju

02. avgust 2021.

 

Kompanija Delta Holding održivom poslovanju pridaje poseban značaj, a od 2008. godine redovno objavljuje CSR izveštaj u kome su opisane aktivnosti kojima se unapređuju svi aspekti održivosti značajni za razvoj zajednice, ali i poslovanje Kompanije.

U 12. po redu Izveštaju o održivom poslovanju kompanije Delta Holding opisane su aktivnosti koje se odnose na 2020. godinu, a kojima su unapređeni svi aspekti održivosti značajni za poslovanje Kompanije i razvoj zajednice. U njemu su predstavljeni i strateški planovi koji doprinose daljem razvoju Kompanije, ali i ostvarenju ciljeva Održivog razvoja definisanih agendom 2030 Ujedinjenih nacija. 

Ovo je ujedno i deseti izveštaj urađen u skladu sa međunarodno priznatom metodologijom Global Reporting Initiative (GRI) koja obezbeđuje transparentnost, merljivost i uporedivost objavljenih podataka.

Izveštaj o održivom poslovanju Kompanije dostupan je u pdf formatu na sledećem linku https://lnkd.in/dkdv3U5c, kao i na sajtu https://odrzivo-poslovanje.deltaholding.rs/.