Novinari iz regiona u poseti Delta Holdingu

KONTAKT
  • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije Direktor, komunikacije
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 64 Fax: + 381 (0)11 201 11 46Pošaljite e-mail
Novinari iz regiona u poseti Delta Holdingu

17. septembar 2019.

Kompanija Delta Holding ugostila je u Zaječaru predstavnike medija iz pet zemalja regiona. U dvodnevnoj poseti imanjima Delta Agrara u ovom kraju, kao i mestima u kojima je pokrenut projekat „Naše selo“, boravili su novinari iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Bugarske.

„S namerom smo regionalne novinare dočekali baš u ovom kraju naše zemlje, da upoznaju jednu drugačiju Srbiju, ali i da vide na koji način Delta svojim investicijama pokreće nerazvijene krajeve naše zemlje“, rekla je pozdravljajući goste Ana Brzaković, direktor komunikacija Delta Holdinga.

Predstavnike medija od Sofije do Ljubaljane najviše je zanimao regionalni razvoj kompanije, odnosno realizovane i buduće investicije u njihovim zemljama. Veliko interesovanje pokazali su i za izuzetne rezultate Delta Agrara, kao i za „Naše selo“, inovativni projekat za obnovu srpskog sela.

Novinari su obišli voćnjake Delta Agrara u okolini Zaječara, kao i farmu ovaca „Alapin“. Sa posebnim emocijama pozdravljeni su tokom proslave o obnovljenoj seoskoj školi u Maloj Jasikovi, gde su prisustvovali svečanosti i priredbi koji su organizovali đaci ove škole.