Konferencija za štampu 2023.

KONTAKT
  • Mina TadićSektor za korporativne komunikacije Direktor komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail
Konferencija za štampu 2023.

25. januar 2023.

Danas je tradicionalno Delta Holding kompanija bila domaćin medijima, koji su imali priliku da iz prve ruke čuju kako je kompanija poslovala u protekloj, ali i šta ima u planu za narednu godinu.

Bilo je razgovora i pitanja o renoviranju Sava Centra i svim budućim ulaganjima u njega, kao i o svim drugim investicijama Delta Real Estate-a. Bilo je reči i o rekordnoj godini Delta Agrara u istoriji njegovog poslovanja i planu za dalji rast, o investicijama i rastu prihoda od 25% u kompaniji Delta Auto, o brojnim dolascima gostiju, prihodima, planovima, renoviranju i svemu što se dešava u hotelima: Crowne Plaza Belgrade, hotelu Indigo i hotelu InterContinental Ljubljana, kao i o kompaniji Delta DMD koja je u Srbiji ostvarila rast od 18%, a u Crnoj Gori čak 35% rasta u prethodnoj godini.

Posebno interesovanje novinari su pokazali za najmlađeg člana Delta sistema, Ananas e-commerce, koji je u proteklom periodu izašao van granica Srbije, pokazao da je zavredeo ogromno zadovoljstvo kupaca koji su na svaka tri meseca brojniji 3-4 puta.

I na kraju, bilo je reči o održivom poslovanju koje zauzima veoma važno mesto u Delta Holding kompaniji, te je bilo osvrta na: projekat Naše Selo koji je proširen i na Bačko Novo Selo u 2022. godini, projekat Digitalno selo, kao i na obnovljive izvore energije i solarne elektrane koje je kompanija instalirala, a doneće smanjenje ugljen dioksida za 4.500 tona na godišnjem nivou.

O svim ovim temama iz biznisa govorili su članovi izvršnog odbora kompanije, a evo kako o rekordnim uspesima govori Milka Vojvodić, CEO i potpredsednik za ekonomiju i finansije:

„Ono što nam je omogućilo rekordno poslovanje su pre svega naši ljudi, visokog znanja i motivacije, kao i politika kontinuiranog investiranja u razvoj. U 2022. godini investirali smo 97 miliona evra, dok će u tekućoj godini ulaganja dostići 204 miliona evra“ reči su kojima je uspehe objasnila Milka Vojvodić, CEO i potpredsednik za ekonomiju i finansije.

Saopštenje u celosti možete pronaći na ovom linku.