Igor Milenković mladi menadžer godine

KONTAKT
  • Tanja VasojevićSektor za korporativne komunikacije Direktor komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail
Igor Milenković mladi menadžer godine

15. decembar 2021.

 Igor Milenković, direktor voćarstva i povrtarstva u Delta Agraru, dobitnik je nagrade Mladi menadžer godine, koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera.

 

U ovoj godini tim na čijem je čelu Igor realizovao je brojne inovacije koje su unapredile poslovanje sektora voćarstva i povrtarstva. Otvorena je Ultra Low Oxygen hladnjača u Zaječaru, pušten u rad logističko-distributivni centar u Staroj Pazovi. U domenu proizvodnje Delta Agrar je u 2021. godini podigao dodatnih 84 hektara zasada pod jabukom i ove jeseni očekuje rekordnu berbu.

 

U izazovnom periodu pandemije Delta Agrar je u biznisu voćarstva i povrtarstva uspeo da dodatno zaposli više od 70 ljudi. Pored poslovanja u Srbiji, Igor već tri godine uspešno vodi i kompaniju Delta Frukt u Moskvi.

 

Godišnje nagrade SAM-a već deset godina zaredom dodeljuje Srpska asocijacija menadžera. SAM nagrađuje menadžere, poslodavce, kompanije i pojedince koji se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, promociju menadžerske struke i liderstva, kao i za bolji život građana u celini.