Delta Real Estate obnavlja vrtić u Banjaluci

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Delta Real Estate obnavlja vrtić u Banjaluci

04. septembar 2018.

Banjaluka, 4.9.2018. – Kompanija Delta Real Estate danas je, potpisivanjem ugovora o donaciji, najavila renoviranje i opremanje vrtića Bubamara u naselju Obilićevo u Banjaluci.

Adaptacijom i opremanjem povećaće se kapacitet ovog vrtića koji će tako moći da primi veći broj mališana.

Na ovaj način, Delta želi da doprinese povećanju kapaciteta predškolskih ustanova u gradu u kome razvija svoj novi šoping mol.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su zvaničnici grada Banjaluke, predstavnici medija, Delta Real Estate-a i Delta Holdinga.

„Nama je važno da se svaka zemlja i društvo u kojem poslujemo razvija zajedno sa nama. Verujemo da budućnost pripada mladima i da posebno treba voditi računa o najmlađim članovima zajednice. Takođe, važno je omogućiti i roditeljima da svoju decu ostave u prostoru koji je adekvatan. I na kraju, nadamo se da ovakvim akcijama možemo dati primer i drugim kompanijama da se pridruže sličnim akcijama,“ izjavio je Dejan Jeremić, viši potpredsednik Delta Holdinga za operativne poslove.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić zahvalio je „Delti“ na vrednoj donaciji, ističući da je svaka pomoć dobro došla u situaciji dok Grad nastoji da smanji duge liste čekanja u predškolskim ustanovama.

„Sa svoje strane, Grad nastoji da otvaranjem novih vrtića reši taj, višešegodišnji problem i da se poveća procenat obuhvata djece predškolskog uzrasta na području Banjaluke. Od velike je važnosti da se u ovaj proces uključe i društveno odgovorne kompanije, poput „Delte“, koje su prepoznale naša nastojanja i odlučile da nam pomognu u tim nastojanjima,“ rekao je Radojičić.