Delta Agraru 11 priznanja na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

KONTAKT
  • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije Direktor, komunikacije
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 64 Fax: + 381 (0)11 201 11 46Pošaljite e-mail
Delta Agraru 11 priznanja na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

17. maj 2019.

Nastup Delta Agrara na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu nagrađen je sa 11 priznanja.


Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma dodeljen je ovoj kompaniji za izložene kolekcije svinja (nazimice F1 i landras, krmača sa prasadima i tovne svinje) i junica i krava (Holštajn-frizijska rasa). Zlatnom medaljom nagrađen je korporativni identitet Delta Agrara, kao i doprinos unapređenju jedinstva tradicije i modernog doba, kroz ovčarnik koji je predstavljen na Sajmu. Velika zlatna medalja uručena je za estetiku pakovanja stočne hrane Ambar, a nagrađene su i izložene nazimice rase landras, dvizavci rase il de Frans.


„Priznanja Delta Agraru dolaze kao rezultat kontinuiranog ulaganja u najbolje svetske tehnologije. Kupujemo znanja od najboljih, primenjujemo ih na svojim imanjima i farmama i zatim sa njima upoznajemo proizvođače u Srbiji. To je recept koji se pokazao kao pobednički i nemamo razloga da ga menjamo“, kaže Marko Živković, menadžer prodaje FSH Ambar.


Na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu Delta Agrar predstavio se štandovima stočarstva, mehanizacije, a prvi put predstavio je i novu robnu marku stočne hrane Ambar. Pod imenom Ambar na tržištu će se naći visoko kvalitetne potpune smeše, dopunske smeše i premiksi.