Press Room

Vesti

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Kompanija Delta Holding otvorila je konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera pod nazivom „Da li si spreman za izazov?“ Na ovaj konkurs za posao mogu da se prijave zainteresovani diplomci i apsolventi svih fakulteta do 30. septembra u ponoć, isključivo na sajtu: konkurs.mladilideri.rs
Banjaluka, 4.9.2018. – Kompanija Delta Real Estate danas je, potpisivanjem ugovora o donaciji, najavila renoviranje i opremanje vrtića Bubamara u naselju Obilićevo u Banjaluci. Adaptacijom i opremanjem povećaće se kapacitet ovog vrtića koji će tako moći da primi veći broj mališana.
 U ponedeljak, 3. septembra, počinje promotivni karavan kroz 30 gradova Srbije, Republike Srpske i Crne Gore u kojima će biti predstavljeni knjiga i dokumentarni film o Goranu Nikoliću, slabovidom atletičaru i sportskom radniku.
Prihod Delta Holdinga u prvih šest meseci ove godine iznosi 30,1 milijardu dinara, a EBITDA 2,6 milijardi dinara. Najveći udeo ostvario je Delta Agrar (47%), a zatim Delta Distribucija (32%). U budžet Republike Srbije uplaćeno je 5,4 milijarde dinara. 
Delta Holding odabrao je sedam timova koji ulaze u Delta Biznis Inkubator.