Press Room

Vesti

KONTAKT
  • Tanja VasojevićSektor za korporativne komunikacije Menadžer komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail
Petnaestočlana komisija sastavljena od stručnjaka iz Delta Holdinga i istaknutih ljudi iz sveta biznisa u ponedeljak 22. juna saslušala je predstavljanje ideja 20 odabranih timova. Nakon detaljne analize ocena i komentara članova komisije odabrano je šest najboljih timova koji će uskoro ući u Delta Biznis Inkubator.
U skladu sa Zakonskim odredbama, započet je postupak statusne promene pripajanja privrednog društva DELTA SPORT d.o.o. Beograd, Vladimira Popovića 6, društvu DELTA HOLDING d.o.o. Beograd
Konkurs za učešće u Delta Biznis Inkubatoru otvoren je za sve zainteresovane timove koji smatraju da imaju ideju vrednu investicije.
Postavljanjem kamena temeljca danas je svečano počela izgradnja šoping mola Delta Planet u Nišu. Kamen temeljac za Delta Planet simbolično su postavili Mladi lideri Delta Holdinga.
Kamen temeljac za poslovnu zgradu Delta House postavljen je danas u bloku 19 u Novom Beogradu. Delta House će biti poslovno sedište Delta Holdinga, koji u ovaj projekat investira 40 miliona evra.