Otvoren konkurs za 11. generaciju Mladih lidera Delta Holdinga 

KONTAKT
  • Mina TadićSektor za korporativne komunikacije Direktor komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail

05. septembar 2022.

 Konkurs za 11. generaciju Mladih lidera Delta Holdinga otvoren je danas (5. septembra) i traje do 25. septembra u ponoć. 

 

Na konkurs mogu da se jave mladi ljudi koji su tek stekli fakultetsko obrazovanje, ili se nalaze na završnoj godini studija, bez obzira na oblast u kojoj su se školovali, uz uslov da su državljani Republike Srbije. Broj kandidata koji će biti primljeni u program nije limitiran i biće određen posle testiranja zainteresovanih, u odnosu na kvalitet koji pokažu na testovima. 

 

Program Mladi lideri pokrenut je u Delta Holdingu još 2012. Svake godine u projekat ulazi nova generacija mladih ljudi, koji počinju da rade u kompanijama Delta Holdinga. 

 

„Naš program Mladi lideri nudi posao, a ne praksu. Otvaramo vrata mladim stručnjacima bez radnog iskustva i nudimo im iskusne mentore uz koje će brzo i jasno definisanim putem graditi svoju karijeru. Sem želje da u svoj tim privučemo kvalitetne, obrazovane i ambiciozne ljude, ovo je i naš način da mlade zadržimo u zemlji i omogućimo im da ovde nađu svoj poslovni put“, kaže Ivanka Novaković, direktorka za ljudske resurse Delta Holdinga. 

 

Od osnivanja do danas program Mladih lidera prošlo je 350 kandidata, više od 100 njih i danas radi od Delti, neki i na visokim menadžerskim pozicijama. 

 

Prijava za program Mladi lideri obavlja se online na adresi www.mladilideri.rs .