Saopštenja za medije

• Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije Direktor, komunikacije
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 64 Fax: + 381 (0)11 201 11 46Pošaljite e-mail

Učesnici obrazovnog programa Compass koji su pohađali sve aktivnosti i učestvovali u studiji slučaja danas su dobili sertifikat o uspešno završenom programu. U programu je učestvovalo 50 studenata sa 7 različitih fakulteta.

Detaljnije

Jedanaest mališana iz Male Jasikove ove jeseni krenulo je na nastavu u renoviranu školsku zgradu. Škola u ovom selu obnovljena je u okviru projekta “Naše selo” koji je prošle godine pokrenuo Delta Holding, sa ciljem da pomogne očuvanju srpskog sela i  modernizuje poljoprivrednu proizvodnju.

Detaljnije

Konkurs za 8. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 9. do 22. septembra u ponoć. U ovom periodu zainteresovani kandidati moći će da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kome mladi talenti rade i usavršavaju se u različitim delovima poslovnog sistema Delta Holdinga, a najuspešniji od njih nastaviće da rade u Kompaniji.

Detaljnije

Komisija je izabrala pet timova koji će od 15. jula ući u Delta Biznis Inkubator

Detaljnije

Delta Holding objavio je i predstavio 10. Izveštaj o održivom i odgovornom poslovanju za 2018. godinu. Tačnost podataka sadržanih u Izveštaju, na zahtev Kompanije, proverila je revizorska kuća EY Srbija.