Saopštenja za medije

• Tanja VasojevićSektor za korporativne komunikacije Menadžer komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail

(Beograd, 25. septembar): Delta Holding nije učestvovao na ponovljenom tenderu za kupovinu Sava Centra, koji je istekao danas. Ponuđena cena od 21,9 miliona evra i ulaganje od 60 miliona evra, koje naši konsultanti smatraju neophodnim, čine ovu investiciju neisplativom u razumnom roku.

Detaljnije

Grad Beograd raspisao je tender za prodaju Sava centra, uz prodajnu cenu od 27 miliona evra  i obavezno ulaganje od najmanje 50 miliona. Kao društveno odgovornoj kompaniji, izuzetno nam je stalo da Beograd i Srbija dobiju moderan i funkcionalan kongresni centar. Takođe, kao kompaniji koja za jednu od osnovnih delatnosti ima hotelijerstvo, bilo bi nam u interesu da takav jedan centar mi izgradimo i njime upravljamo.

Detaljnije

Postavljanjem kamena temeljca danas je svečano počela izgradnja šoping mola Delta Planet u Nišu. Kamen temeljac za Delta Planet simbolično su postavili Mladi lideri Delta Holdinga.

Detaljnije

Ukupan promet Delta Holdinga u 2019. godini iznosio je 60,45 milijardi dinara i veći je za 4% nego u prethodnoj godini. Ostvaren je EBITDA od 5,23 milijarde dinara, što predstavlja povećanje od 9%.

Detaljnije

Učesnici obrazovnog programa Compass koji su pohađali sve aktivnosti i učestvovali u studiji slučaja danas su dobili sertifikat o uspešno završenom programu. U programu je učestvovalo 50 studenata sa 7 različitih fakulteta.