Saopštenja za medije

Tel: + 381 (0)11 201 11 64
    Fax: + 381 (0)11 201 11 46
    Pošaljite e-mail

Delta Fondacija dodelila je u programu Zasad za budućnost novih devet grantova za projekte socijalnog preduzetništva u oblasti poljoprivrede. Vrednost donacija u ovogodišnjem konkursu Zasada za budućnost je više od pet miliona dinara, tako da je je ukupna pomoć u periodu od tri godine koliko program postoji, dostigla sumu od skoro 30 miliona.

Detaljnije

Tokom prethodne godine Delta Holding napravio je ogroman korak u širenju na tržišta regiona i Evropske Unije. Otvoren je InterContinental Ljubljana, prvi hotel sa pet zvezdica u prestonici Slovenije. Otvoreno je gradilište najvećeg šoping-mola u BiH i završava se gradnja šoping-mola u Varni. U naredne dve godine kompanija planira da investira 600 miliona evra u real estate projekte.

Detaljnije

Novi model BMW X3 svečano je predstavljen javnosti na promociji u Belexpocentru u Beogradu. Brojni ugledni gosti kompanije Delta Motors našli su se u neobičnoj scenografiji koja dočarava ambijent Marsa, prateći tako globalnu kampanju novog BMW X3 “Exploring Mars”. BMW ističe da je ovaj model “Spreman za misiju” i predstavlja ga kao izraz slobode i beskonačnih mogućnosti.

Detaljnije

Pre 10 godina, 5. novembra, Delta Holding osnovao je Delta Fondaciju, prvu korporativnu fondaciju privatne srpske kompanije koja je do danas organizovala 3.485 humanitarnih akcija i pomogla skoro 700.000 stanovnika Srbije. U društvenu zajednicu ukupno je uložila 37 miliona evra.

Detaljnije

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Miroslava Miškovića optužbe za zloupotrebe u putarskim preduzećima. Prvostepena presuda kojom je proglašen krivim za pomaganje u utaji poreza, ukinuta je i vraćena prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, zbog ozbiljnih pravnih manjkavosti.

Tekst odluke koju je doneo Apelacioni sud u celini glasi: