Saopštenja za medije

• Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije Direktor, komunikacije
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 64 Fax: + 381 (0)11 201 11 46Pošaljite e-mail

Postavljanjem kamena temeljca danas je svečano počela izgradnja šoping mola Delta Planet u Nišu. Kamen temeljac za Delta Planet simbolično su postavili Mladi lideri Delta Holdinga.

Detaljnije

Ukupan promet Delta Holdinga u 2019. godini iznosio je 60,45 milijardi dinara i veći je za 4% nego u prethodnoj godini. Ostvaren je EBITDA od 5,23 milijarde dinara, što predstavlja povećanje od 9%.

Detaljnije

Učesnici obrazovnog programa Compass koji su pohađali sve aktivnosti i učestvovali u studiji slučaja danas su dobili sertifikat o uspešno završenom programu. U programu je učestvovalo 50 studenata sa 7 različitih fakulteta.

Detaljnije

Jedanaest mališana iz Male Jasikove ove jeseni krenulo je na nastavu u renoviranu školsku zgradu. Škola u ovom selu obnovljena je u okviru projekta “Naše selo” koji je prošle godine pokrenuo Delta Holding, sa ciljem da pomogne očuvanju srpskog sela i  modernizuje poljoprivrednu proizvodnju.

Detaljnije

Konkurs za 8. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 9. do 22. septembra u ponoć. U ovom periodu zainteresovani kandidati moći će da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kome mladi talenti rade i usavršavaju se u različitim delovima poslovnog sistema Delta Holdinga, a najuspešniji od njih nastaviće da rade u Kompaniji.