Saopštenja za medije

• Tanja VasojevićSektor za korporativne komunikacije Direktor komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail

Od 1. juna na snagu stupa nova organizacija menadžmenta Delta Holdinga po kojoj će, umesto predsednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor.

Detaljnije

Šoping-mol Delta Planet u Nišu danas je svečano otvorio vrata za posetioce.

Detaljnije

U 2020. godini članice Delta Holdinga poslovale su uspešno i ostvarile EBITDA od 46,5 miliona evra, 7,5% više nego godinu dana ranije.U prošloj godini prihodi Holdinga iznosili su 511,2 miliona što je 2,2% manje nego u 2019. godini.

Detaljnije

Delta Holding je danas predao ponudu za kupovinu Sava Centra, na javnom tenderu koji je objavio Grad Beograd. Delta je ponudom potvrdila spremnost da prihvati cenu od 17,5 miliona evra i obavezna ulaganja od 50 miliona evra, koji su postavljeni kao uslov u javnom konkursu. Prema proceni stranih konsultanata koje je angažovala Delta, investicija za renoviranje Sava Centra biće veća od 60 miliona evra.

Detaljnije

(Beograd, 25. septembar): Delta Holding nije učestvovao na ponovljenom tenderu za kupovinu Sava Centra, koji je istekao danas. Ponuđena cena od 21,9 miliona evra i ulaganje od 60 miliona evra, koje naši konsultanti smatraju neophodnim, čine ovu investiciju neisplativom u razumnom roku.