Saopštenja za medije

• Tanja VasojevićSektor za korporativne komunikacije Menadžer komunikacija
    Detalji
    Tel: + 381 (0)11 201 11 61Pošaljite e-mail

Delta Holding je danas predao ponudu za kupovinu Sava Centra, na javnom tenderu koji je objavio Grad Beograd. Delta je ponudom potvrdila spremnost da prihvati cenu od 17,5 miliona evra i obavezna ulaganja od 50 miliona evra, koji su postavljeni kao uslov u javnom konkursu. Prema proceni stranih konsultanata koje je angažovala Delta, investicija za renoviranje Sava Centra biće veća od 60 miliona evra.

Detaljnije

(Beograd, 25. septembar): Delta Holding nije učestvovao na ponovljenom tenderu za kupovinu Sava Centra, koji je istekao danas. Ponuđena cena od 21,9 miliona evra i ulaganje od 60 miliona evra, koje naši konsultanti smatraju neophodnim, čine ovu investiciju neisplativom u razumnom roku.

Detaljnije

Grad Beograd raspisao je tender za prodaju Sava centra, uz prodajnu cenu od 27 miliona evra  i obavezno ulaganje od najmanje 50 miliona. Kao društveno odgovornoj kompaniji, izuzetno nam je stalo da Beograd i Srbija dobiju moderan i funkcionalan kongresni centar. Takođe, kao kompaniji koja za jednu od osnovnih delatnosti ima hotelijerstvo, bilo bi nam u interesu da takav jedan centar mi izgradimo i njime upravljamo.

Detaljnije

Postavljanjem kamena temeljca danas je svečano počela izgradnja šoping mola Delta Planet u Nišu. Kamen temeljac za Delta Planet simbolično su postavili Mladi lideri Delta Holdinga.

Detaljnije

Ukupan promet Delta Holdinga u 2019. godini iznosio je 60,45 milijardi dinara i veći je za 4% nego u prethodnoj godini. Ostvaren je EBITDA od 5,23 milijarde dinara, što predstavlja povećanje od 9%.