Delta Real Estate Grupa

VIDEO
Delta Planet - Šoping mol - Autokomanda - Projekat 2015.
Kako je izgrađen Delta City Beograd
Kako je izgrađen Delta City Podgorica
KONTAKT
Delta Real Estate Grupa

Razvoj nekretnina

Delta Real Estate Grupa fokusirana je na poslove razvoja nekretnina, od istraživanja i analize lokacija do otvaranja objekata i njihovih plasmana na tržištu. Delatnost Delta Real Estate obuhvata strateško planiranje i razvoj projekata, rukovođenje projektovanjem i izgradnjom, upravljanje nekretninama i kontrolu i plasman objekata na tržištu.

Delta Real Estate vodeća je kompanija u oblasti nekretnina i u svom portfoliju ostvario je jednistvenu kombinaciju maloprodajnih, poslovnih, stambenih i hotelskih objekata u Srbiji i regionu. Delta Real Estate realizuje projekte visokog kvaliteta u skladu sa internacionalnim zahtevima i uvodi nove standarde u industriji nekretnina čitavog regiona.

Značajne investicije usmerene su u šoping-molove i hotele.

Prvi šoping mol u Srbiji, Delta City otvoren je u Beogradu 2007. godine u realizaciji Delta Real Estate. Takođe, otvoren je i Delta City šoping mol u Podgorici.

Početkom avgusta 2012. godine Delta Real Estate započeo je rekonstrukciju Continental Hotela Beograd. Hotel je 30. decembra 2013. godine počeo poslovanje pod imenom "Crowne Plaza". Delta Real Estate, koji od 2008. godine upravlja ovim hotelom, investirao je u obnovu 40 miliona evra, što je najveća investicija u Srbiji 2013. godine.

Septembra 2017. godine Delta Real Estate izgradio je i otvorio Hotel InterContinental u Ljubljani, što je investicija u vrednosti od 50 miliona evra. Jedini je hotel sa pet zvezdica u Ljubljani i najviša zgrada u ovom gradu.

Delta Real Estate, u partnerstvu sa bugarskom firmom AP Investments iz Sofije, otvorila je 2019. godine šoping-mol u Varni, na Crnom moru. Vrednost projekta je 120 miliona evra. Iste godine, Delta Real Estate izgradio je i otvorio šoping-mol Delta Planet u Banja Luci. Vrednost investicije je 70 miliona evra.

Sava centar je od 2020. godine u sastavu Delta Holdinga.

Aprila 2021. godine otvoren je šoping-mol Delta Planet u Nišu, investicija vredna 70 miliona evra, a iste godine, u rekonstruisanom objektu u centru Beograda, otvoren je i Hotel Indigo.

Početak zvanične rekonstrukcije Sava centra obeležen je na dan 23.12.2021. godine. 

 

 

Delta Real Estate posluje u širem regionu sa fokusom na Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Ciljevi Delta Real Estate su: uspostavljanje novih poslovnih standarda u oblasti nekretnina, kreiranje jedinstvenih poslovnih prilika za poslovne partnere i visok kvalitet i održivi razvoj svih projekata.

Procenjena vrednost investicija Delta Real Estate u periodu 2020 - 2025. je 800 miliona evra.