Press Room

Vesti

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Na najluksuznijoj lokaciji na crnogorskom primorju, u okviru kompleksa “Regent Pool Club Residence” u Porto Montenegru, svečano je otvoren poseban BMW prodajni salon pod nazivom “BMW Store”.
Izlazak na međunarodno tržište najznačajniji je poslovni poduhvat Delta Holdinga u ovoj godini. U prvom polugodištu 2017. završena je gradnja hotela InterContinental u Ljubljani (vrednost 50 miliona evra, početak rada u avgustu) i započeta gradnja šoping mola Delta Planet u Banjaluci (investicija 70 miliona evra, otvaranje na jesen 2018).
Pre godinu dana Delta Holding je poklonio Gradu Kragujevcu Centar za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom „Iskra“ u Kragujevcu. Godišnjica otvaranja obeležena je nizom događaja, a jedan od važnijih je i poseta ministra za omladinu i sport u Vladi Srbije, nekad proslavljenog vaterpoliste Vanje Udovičića.
Delta Holding je u 2016. godini u društveno odgovorne projekte uložila 1,64 miliona evra, a zahvaljujući tome, pomoć je dobilo 67.155 ljudi u okviru 427 humanitarnih akcija. Ovaj podatak iznet je u izveštaju o održivom i odgovornom poslovanju za prošlu godinu, koji je kompanija danas predstavila u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.
Kompanija Delta Real Estate počela je danas izgradnju šoping-mola “Delta Planet” u Banjaluci, a kamen temeljac postavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.