Održana prva konferencija za novinare u hotelu InterContinental Ljubljana

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Održana prva konferencija za novinare u hotelu InterContinental Ljubljana

08. septembar 2017.

Povodom otvaranja hotela Intercontinental u Ljubljani, Delta Holding organizovao je 8. septembra konferenciju za brojne novinare iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, na kojoj je predstavio svoje luksuzno zdanje. Ovo je ujedno bila prva konferencija održana u moderno opremljenoj sali Emona.

U ime menadžmenta, novinarima se obratio Živorad Vasić, potpredsednik Delta Holdinga ne krijući zadovoljstvo što je za samo 18 meseci realizovan ovaj veliki projekat.

"Naš motiv da baš u Ljubljani izgradimo hotel bio je taj što u grad dolazi sve više stranaca i poslovnog sveta, a nema hotela sa pet zvezdica, kao što je Intercontinental. Nije nam uvek bilo lako i mnogi nisu verovali u ono što radimo, ali danas ih sve demantujemo. Mnogo nam je značila i velika podrška grada i gradonacelnika Zorana Jankovića.

Ponosni smo što smo u hotelu zaposlili mlade ljude koji su tek završili školu i što, poštujući svoje kolege u ovom biznisu, nismo preuzimali kadrove iz drugih hotela. Siguran sam da ćemo i u ovom poslu biti lideri i da ćemo podstaći druge hotele da se renoviraju i usavršavaju svoju uslugu".

Miloš Cerović, General Manager InterContinentala u Ljubljani, istakao je da se Intercontinental razlikuje od ostalih hotela po tome što donosi u Ljubljanu luksuz i svetske standarde u hotelijerstvu, koji podrazumevaju konstantnu brigu o gostu od ulaska u hotel do izlaska iz sobe.

Posle konferencije, novinari su razgledali hotel i uživali u ručku na 20 spratu.