Press Room

Vesti

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Kompanija Delta Real Estate počela je danas izgradnju šoping-mola “Delta Planet” u Banjaluci, a kamen temeljac postavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.
Fabrika vode Mioni počela je proizvodnju gaziranih pića. Kompanija je investirala 1.700.000 evra u liniju za proizvodnju i punjenje gaziranih voda i pića, kapaciteta preko 50 miliona boca na godišnjem nivou. Gazirana pića iz Mionija, crni i žuti sok, biće cenovno pristupačni, a kvalitetom konkurentni.
Miroslav Mišković, predsednik Delta Holdinga, izjavio je danas pred Apelacionim sudom u Beogradu, da u prvostepenoj presudi protiv njega, koja je doneta prošlog leta, ničim nije dokazano navodno krivično delo za koje je osuđen.
Delta Holding će u narednom periodu širiti svoje poslovanje i razvijati projekte od strateškog značaja u Srbiji, zemljama regiona i Evropskoj uniji i zbog toga raspisuje vanredni konkurs za prijem Mladih lidera. Konkurs pod sloganom "Vanredni konkurs za izvanredne ljude" otvoren je od 18. maja i traje do nedelje 4. juna u ponoć.
DTS kao jedan od lidera iz oblasti logistike na našem tržištu, uspešno je predstavio portoflio svojih usluga na najvećem međunarodnom sajmu iz svoje oblasti - Transport Logistic 2017. u Minhenu.