Press Room

Vesti

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Delta Holding poželeo je danas dobrodošlicu novoj, petoj generaciji Mladih lidera, a sertifikat o uspešno završenom programu i radno mesto u kompaniji dobilo je 16 mladih talenata četvrte generacije.
U svim Deltinim članicama 2017. biće godina inovacija, najavljeno je na godišnjoj konferenciji za novinare Delta Holdinga. U fokusu će biti električni modeli automobila BMW, investicije u najmoderniju tehnologiju u voćarstvu (zasadi jabuke i po prvi put - trešnje), kao i novi projekti u oblasti nekretnina, transporta i logistike.
Povodom Božićnih i Novogodišnjih praznika Delta Holding je treću godinu za redom organizovao humanitarnu akciju „Deda Mrazovi pomoćnici“. U akciji su učestvovali zaposleni u Delta Holdingu i njihova deca, koji su pripremili 80 paketića za mališane o kojima brinu u okviru projekta „Treći roditelj“.
Na sedmoj međunarodnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju Delta Holdingu dodeljeno je priznanje za doprinos razvoju nefinansijskog izveštavanja u Srbiji i za izdavanje CSR izveštaja po međunarodnoj (GRI) metodologiji u 2015. godini.
Na imanjima Delta Agrara u 2016. godini zabeleženi su rekordni rezultati u stočarstvu, voćarstvu, ratarstvu i povrtarstvu. U većini kultura ovi prinosi su najbolji ikada zabeleženi na Deltinim imanjima, a spadaju u sam vrh evropske poljoprivrede.