Press Room

Vesti

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Miroslava Miškovića optužbe za zloupotrebe u putarskim preduzećima
Ceremonijalnom predajom ključeva danas je svečano otvoren hotel InterContinental Ljubljana. Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga uručila je ključeve hotela Anđeli Brav, CEO InterContinental hotel grupe za Evropu, ona ih je predala Živoradu Vasiću, regionalnom generalnom direktoru IHG-a koji ih je uručio Milošu Ceroviću, generalnom direktoru InterContinentala Ljubljana.
Dva studenta sa prestižnog univerziteta Oksford u Velikoj Britaniji obavljaju stručnu praksu u kompaniji Delta Holding, po sopstvenoj želji.
Kompanija Delta Holding poželela je danas dobodošlicu šestoj generaciji mladih lidera. Na „Vanredni konkurs za izvanredne ljude“prijavilo se skoro 2000 kandidata, a pažljivom selekcijom izabrano je 45 talentovanih ljudi koji će svoju karijeru zapoceti u Delti.

Povodom otvaranja hotela Intercontinental u Ljubljani, Delta Holding organizovao je 8. septembra konferenciju za brojne novinare iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, na kojoj je predstavio svoje luksuzno zdanje. Ovo je ujedno bila prva konferencija održana u moderno opremljenoj sali Emona.