Saopštenja za medije

Tel: + 381 (0)11 201 11 64
    Fax: + 381 (0)11 201 11 46
    Pošaljite e-mail

Kompanija Delta Real Estate počela je danas izgradnju šoping-mola “Delta Planet” u Banjaluci. Kamen temeljac postavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske. Ovaj centar veličine 62.500m2 biće najveći u BiH. Investicija je vredna 70 miliona evra. Otvaranje mola planirano je na jesen 2018.

Detaljnije

Fabrika vode Mioni počela je proizvodnju gaziranih pića. Kompanija je investirala 1.700.000 evra u liniju za proizvodnju i punjenje gaziranih voda i pića, kapaciteta preko 50 miliona boca na godišnjem nivou. Gazirana pića iz Mionija, crni i žuti sok, biće cenovno pristupačni, a kvalitetom konkurentni.

Poštovano veće!

Presudom Specijalnog suda osuđen sam prvostepeno zbog navodnog pomaganja u utaji poreza. Na tu presudu moji advokati i ja smo uložili žalbu i u njoj smo precizno naveli šta u presudi nije tačno, odnosno da u presudi ničim nije dokazano izvršenje krivičnog dela.

Detaljnije

Delta Holding će u narednom periodu širiti svoje poslovanje i razvijati projekte od strateškog značaja u Srbiji, zemljama regiona i Evropskoj uniji i zbog toga raspisuje vanredni konkurs za prijem Mladih lidera. Konkurs pod sloganom "Vanredni konkurs za izvanredne ljude" otvoren je od 18. maja i traje do nedelje 4. juna u ponoć.

Detaljnije

Delta Holding je započeo godinu rekordnim poslovnim rezultatima. U prvom kvartalu ove godine kompanija je ostvarila ukupan prihod od 120,6 miliona evra, što je 10.6 miliona evra više nego prošle godine. Ostvaren je EBITDA od 12 miliona evra, što je za 2.5 miliona evra više u odnosu na isti period prošle godine.