Saopštenja za medije

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail

 Tokom prethodne godine Delta Holding napravio je ogroman korak u širenju na tržišta regiona i Evropske Unije. Otvoren je InterContinental Ljubljana, prvi hotel sa pet zvezdica u prestonici Slovenije. Otvoreno je gradilište najvećeg šoping-mola u BiH i završava se gradnja šoping-mola u Varni. U naredne dve godine kompanija planira da investira 600 miliona evra u real estate projekte. 

Detaljnije

Novi model BMW X3 svečano je predstavljen javnosti na promociji u Belexpocentru u Beogradu. Brojni ugledni gosti kompanije Delta Motors našli su se u neobičnoj scenografiji koja dočarava ambijent Marsa, prateći tako globalnu kampanju novog BMW X3 “Exploring Mars”. BMW ističe da je ovaj model “Spreman za misiju” i predstavlja ga kao izraz slobode i beskonačnih mogućnosti.

Detaljnije

Pre 10 godina, 5. novembra, Delta Holding osnovao je Delta Fondaciju, prvu korporativnu fondaciju privatne srpske kompanije koja je do danas organizovala 3.485 humanitarnih akcija i pomogla skoro 700.000 stanovnika Srbije. U društvenu zajednicu ukupno je uložila 37 miliona evra.

Detaljnije

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Miroslava Miškovića optužbe za zloupotrebe u putarskim preduzećima. Prvostepena presuda kojom je proglašen krivim za pomaganje u utaji poreza, ukinuta je i vraćena prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, zbog ozbiljnih pravnih manjkavosti.

Tekst odluke koju je doneo Apelacioni sud u celini glasi:

Detaljnije

Kompanija Delta Holding poželela je danas dobodošlicu šestoj generaciji mladih lidera. Ove godine, zbog povećanja obima posla i novih projekata u zemlji i regionu, vanredni konkurs za mlade lidere raspisan je u maju umesto, kao do sada, u oktobru. Na „Vanredni konkurs za izvanredne ljude“prijavilo se skoro 2000 kandidata, a pažljivom selekcijom izabrano je 45  talentovanih ljudi koji će svoju karijeru zapoceti u Delti.

Detaljnije