Saopštenja za medije

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail

Izlazak na međunarodno tržište najznačajniji je poslovni poduhvat Delta Holdinga u ovoj godini. U prvom polugodištu 2017. završena je gradnja hotela InterContinental u Ljubljani (vrednost 50 miliona evra, početak rada u avgustu) i započeta gradnja šoping mola Delta Planet u Banjaluci (investicija 70 miliona evra, otvaranje na jesen 2018). Do kraja godine planirano je pokretanje novih projekata u zemljama Evropske Unije i regiona.


Detaljnije

Delta Holding objavio je i predstavio u hotelu Crowne Plaza izveštaj o održivom i odgovornom poslovanju za 2016. godinu. To je 8. CSR izveštaj, a tačnost informacija, na zahtev Kompanije, proverila je revizorska kuća KPMG. Kompanija je u protekloj godini u društveno odgovorne projekte uložila 1,64 miliona evra. Zahvaljujući tome, pomoć je dobilo 67.155 ljudi u okviru 427 humanitarnih akcija.

Detaljnije

Kompanija Delta Real Estate počela je danas izgradnju šoping-mola “Delta Planet” u Banjaluci. Kamen temeljac postavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske. Ovaj centar veličine 62.500m2 biće najveći u BiH. Investicija je vredna 70 miliona evra. Otvaranje mola planirano je na jesen 2018.

Detaljnije

Fabrika vode Mioni počela je proizvodnju gaziranih pića. Kompanija je investirala 1.700.000 evra u liniju za proizvodnju i punjenje gaziranih voda i pića, kapaciteta preko 50 miliona boca na godišnjem nivou. Gazirana pića iz Mionija, crni i žuti sok, biće cenovno pristupačni, a kvalitetom konkurentni.

Detaljnije

Poštovano veće!

Presudom Specijalnog suda osuđen sam prvostepeno zbog navodnog pomaganja u utaji poreza. Na tu presudu moji advokati i ja smo uložili žalbu i u njoj smo precizno naveli šta u presudi nije tačno, odnosno da u presudi ničim nije dokazano izvršenje krivičnog dela.

Detaljnije