Saopštenja za medije

Tel: + 381 (0)11 201 11 64
    Fax: + 381 (0)11 201 11 46
    Pošaljite e-mail

Delta Holding je započeo godinu rekordnim poslovnim rezultatima. U prvom kvartalu ove godine kompanija je ostvarila ukupan prihod od 120,6 miliona evra, što je 10.6 miliona evra više nego prošle godine. Ostvaren je EBITDA od 12 miliona evra, što je za 2.5 miliona evra više u odnosu na isti period prošle godine.

Detaljnije

Na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu BMW Srbija prvi put nastupa u BMW Hali 2A, gde, na izložbenom prostoru od 2900m2, predstavlja 30 vozila, kompletnu gamu BMW grupe kao i modele MINI vozila.

Detaljnije

Delta Holding poželeo je danas dobrodošlicu novoj, petoj generaciji Mladih lidera, a sertifikat o uspešno završenom programu i radno mesto u kompaniji dobilo je 16 mladih talenata  četvrte generacije.

Detaljnije

Delta Holding je u 2016. godini ostvario ukupan prihod od 49,47 milijardi dinara, a EBITDA iznosi 4,4 milijardi dinara. Najveći udeo u prihodu imaju Delta Agrar (54%) i Delta DMD (29%). U budžet Republike Srbije kompanija je uplatila 10,16 milijardi dinara. Na godišnjoj konferenciji za novinare najavljeno je da će 2017. biti godina inovacija.

Detaljnije

Na imanjima Delta Agrara u 2016. godini zabeleženi su rekordni rezultati u stočarstvu, voćarstvu, ratarstvu i povrtarstvu. U većini kultura ovi prinosi su najbolji ikada zabeleženi na Deltinim imanjima, a spadaju u sam vrh evropske poljoprivrede. Rekordan prinos luka od 80 tona po hektaru zabeležen je na imanju Napredak u Staroj Pazovi, što je skoro dvostruko više od prosečnog prinosa u Belgiji i Holandiji.