Delta Holding
 
 
Delta Real Estate Grupa
 
Delta Distribucija
 
Delta Fondacija
 
Delta-Pak

Saopštenja za medije

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail

(Beograd, 27.05.2016.) Grad Beograd i Delta Fondacija potpisali su ugovor o zajedničkoj izgradnji skulpture „Odande Dovde“- umetničkog dela na pešačkoj pasareli koja će povezivati Beogradsku tvrđavu sa Donjogradskim bulevarom i Savskim pristaništem.

Detaljnije

(Beograd, 19. april): U prvom tromesečju 2016. Delta Holding je povećao prihode i operativni profit pre oporezivanja – EBITDA. Ukupni prihodi Kompanije iznosili su 14,36 milijardi dinara, što je 4,8% više nego u istom periodu prošle godine. Ostvareni EBITDA je 1,64 milijarde, ili 4,9% više nego u prvom kvartalu 2015.


Detaljnije

Delta Holding je danas dodelio finansijske grantove u vrednosti od 18 miliona dinara udruženjima i organizacijama za unapređenje poljoprivredne proizvodnje. Jedanaest najboljih inicijativa odabrano je na javnom konkursu u okviru projekta „Zasad za budućnost“.

Detaljnije

Uručenjem sertifikata trećoj generaciji i prijemom nove generacije u Delta Holdingu nastavljen je program Mladi lideri.

Svi Mladi lideri treće generacije, njih 22, koji su uspešno završili program, pronašli su svoje mesto u Deltinom poslovnom sistemu i nastavljaju sa radom u kompaniji, što je najbolja potvrda uspeha ovog projekta zapošljavanja.

Detaljnije

Uspešno poslovanje i ostvareni EBITDA od 5,44 milijarde dinara obeležili su 2015. godinu u Delta Holdingu, 25 godinu otkako kompanija postoji. Kompanija je investirala u svojim strateškim poslovima: poljoprivredi, biznisu nekretnina i distribuciji, a investicioni ciklus biće nastavljen i u 2016.

Detaljnije