Saopštenja za medije

KONTAKT
 • Branislava MilunovSektor za korporativne komunikacije
  Direktor komunikacija
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 44
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail
 • Aleksandar BojićSektor za korporativne komunikacije
  PR menadžer
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 49
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail

Uručenjem sertifikata trećoj generaciji i prijemom nove generacije u Delta Holdingu nastavljen je program Mladi lideri.

Svi Mladi lideri treće generacije, njih 22, koji su uspešno završili program, pronašli su svoje mesto u Deltinom poslovnom sistemu i nastavljaju sa radom u kompaniji, što je najbolja potvrda uspeha ovog projekta zapošljavanja.

Detaljnije

Uspešno poslovanje i ostvareni EBITDA od 5,44 milijarde dinara obeležili su 2015. godinu u Delta Holdingu, 25 godinu otkako kompanija postoji. Kompanija je investirala u svojim strateškim poslovima: poljoprivredi, biznisu nekretnina i distribuciji, a investicioni ciklus biće nastavljen i u 2016.

Detaljnije

Gradnja hotela InterContinental Ljubljana svečano je započeta danas, na prostoru između Slovenske i Tivolske ceste i Dvoržakove ulice. Početku gradnje prisustvovao je gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, predstavnici InterContinental Hotels Group i predstavnici Delta Holdinga.

Detaljnije

Postavljanjem kamena temeljca Centra za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom „Iskra“, Delta Fondacija najavila je početak izgradnje druge zadužbine Delta Holdinga. Time je obeleženo i 8 godina uspešnog rada Fondacije.


Detaljnije

U voćnjaku imanja Podunavlje u Čelarevu pušten je u rad novi pogon sa linijama za predkalibriranje i pakovanje jabuka. Ova instalacija poslednje generacije unapređuje ponudu najvećeg zasada u Evropi.

Detaljnije