Mapa sajta Mapa sajta Podešavanje prikaza Podešavanje prikaza Brzi linkovi
Vesti

Uručeni sertifikati 5. generaciji stipendista Fonda za budućnost

Beograd, 29.06.2011. Petoj generaciji stipendista Fonda za budućnost svečano su uručeni sertifikati o završenom programu za podršku profesionalnom razvoju dece bez roditeljskog staranja.
Najboljim stipendistima programa direktorka Fonda Ivana Mišković-Karić poklonila je lap-top računare a stipendistima koji planiraju nastavak školovanja najavila je dalju podršku, odnosno nastavak stipendiranja. Delta Agrar će na fakultetu stipendirati devojčicu koja je završila program Fonda za budućnost, a želi da upiše Poljoprivredni fakultet.
Fond za budućnost, koji je 2006. godine pokrenula kompanija Delta Holding, bavi se stipendiranjem, obukom, socijalizacijom i zapošljavanjem dece iz domova bez roditeljskog staranja. Od osnivanja do danas 140 dece prošlo je kroz Fond, od toga njih 19 je završilo program u poslednjoj, petoj generaciji.
Osim članica kompanije Delta Holding, ovu generaciju stipendista podržale su i druge kompanije ali i pojedinci koji su prepoznali značaj programa. Njihova podrška omogućila je da se realizacija programa pete generacije proširi, osim Beograda i Sremske Kamenice gde je prethodne godine realizovan, i na domove u Nišu i Kruševcu.

Fond je kroz stipendiranje motivisao decu da aktivno učestvuju u programu koji im pruža profesionalnu obuku za najrazličitije realne životne i poslovne situacije, koje im redovno školovanje ne pruža. Stipendisti su tokom obuke upoznati sa poslovanjem poslovnih celina Delta Holdinga i drugih kompanija članica donatorskog pulla, obučavani su u pisanju CV-ja i motivacionih pisama, radnoj i poslovnoj etici.
Fond za budućnost je autorski projekat, jedinstven i po tome što nudi zaposlenje stipendistima koji steknu određenu diplomu, jer je trenutak završetka školovanja i izlaska iz domova jedan od najdelikatnijih u njihovom odrastanju i punoj socijalizaciji.

U ovom trenutku programom Fonda obuhvaćeno je 46-oro dece iz četiri doma Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu, SOS Dečijeg sela “Dr Milorad Pavlović” iz Sremske Kamenice, doma „Duško Radović“ iz Niša i doma „Jefimija“ iz Kruševca.

Fond za budućnost

Kompanija Delta Sport prodala Inditex biznis, najavljuje dolazak novih svetskih brendova

(Beograd, 4.maj 2011.) Posle pet godina uspešnog razvoja Inditex brendova na teritoriji Srbije i Crne Gore, Delta Sport Grupa odlučila je da proda franšizni biznis za Inditex brenove matičnoj kompaniji. Brendove Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Bershka i Oysho na tržištima Srbije i Crne Gore od sada će zastupati direktno španska kompanija Inditex. Detaljnije

Delta Maxi postaje deo Delhaize Group

Delta Holding objavljuje prodaju Delta Maxi grupe Delhaize Grupi. Ova transakcija vredna 932,5 miliona evra, predstavlja jednu od najvećih stranih investicija u Srbiji i omogućava da Delta Maxi postane deo globalnog lanca maloprodaje prehrambenih proizvoda, jednog od najvećih u Jugoistočnoj Evropi. Zaključenje transakcije očekuje se u trećem kvartalu 2011. godine. Detaljnije

Delta Holding donirao tri kuće u Kraljevu

Kraljevo, selo Vitanovac, 08. februar 2011. Kompanija Delta Holding sagradila je tri kuće u selu Vitanovac, najviše oštećenom u snažnom zemljotresu koji je početkom novembra prošle godine pogodio region Kraljeva. Ključeve tri novosagrađena objekta porodicama Milošević, Marković i Vranić danas je uručila Jelena Krstović, generalni direktor Delta Holdinga i direktor korporativnih komunikacija. Detaljnije
Saopštenja za medije
Publikacije
Fotografije
Logoi
Pretraga arhive saopštenja za javnost
Po Datumu i Naslovu:


Po Članstvu:
Strana: 1 2 3 4 5 6 7   -  Sledeća strana  

DELTA HOLDING PR

Branislava Milunov
Sektor za korporativne komunikacije
Direktor komunikacija
Tel: + 381 (0)11 201 11 44
Fax: + 381 (0)11 201 11 46
Pošaljite e-mail

Aleksandar Bojić
Sektor za korporativne komunikacije
PR menadžer
Tel: + 381 (0)11 201 11 49
Fax: + 381 (0)11 201 11 46
Pošaljite e-mail

Nataša Đurđević
Delta Generali Osiguranje
Direktor Sektora za odnose s javnošću
Tel: +381 (0)11 222 34 49
Fax: + 381 (0)11 311 86 14
Pošaljite e-mail

Pratite nas
Copyright © Delta Holding 1999-2014.
Sva prava zadržana.