Saopštenja za medije

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail

Delta Holding poželeo je danas dobrodošlicu novoj, petoj generaciji Mladih lidera, a sertifikat o uspešno završenom programu i radno mesto u kompaniji dobilo je 16 mladih talenata  četvrte generacije.


Detaljnije

Delta Holding je u 2016. godini ostvario ukupan prihod od 49,47 milijardi dinara, a EBITDA iznosi 4,4 milijardi dinara. Najveći udeo u prihodu imaju Delta Agrar (54%) i Delta DMD (29%). U budžet Republike Srbije kompanija je uplatila 10,16 milijardi dinara. Na godišnjoj konferenciji za novinare najavljeno je da će 2017. biti godina inovacija.


Detaljnije

Na imanjima Delta Agrara u 2016. godini zabeleženi su rekordni rezultati u stočarstvu, voćarstvu, ratarstvu i povrtarstvu. U većini kultura ovi prinosi su najbolji ikada zabeleženi na Deltinim imanjima, a spadaju u sam vrh evropske poljoprivrede. Rekordan prinos luka od 80 tona po hektaru zabeležen je na imanju Napredak u Staroj Pazovi, što je skoro dvostruko više od prosečnog prinosa u Belgiji i Holandiji.

Detaljnije

Kompanija Delta Real Estate postala je vlasnik hotela Holiday Inn i BelExpo centra u Beogradu.

Detaljnije

Delta Agrar obeležio je Svetski dan jabuka na poseban i neobičan način - promocijom voćnjaka u Čelarevu i nove klupske sorte Evelina uz pomoć virtuelne stvarnosti. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji deo hotela Crowne Plaza Beograd pretvoren je u najveći voćnjak na Balkanu.

Detaljnije