Delta Holding
 
 
Delta Real Estate Grupa
 
Delta Distribucija
 
Delta Fondacija
 
Delta-Pak

Saopštenja za medije

KONTAKT
 • Ana BrzakovićSektor za korporativne komunikacije
  Menadžer za eksterne komunikacije
  Detalji
  Tel: + 381 (0)11 201 11 64
  Fax: + 381 (0)11 201 11 46
  Pošaljite e-mail

Delta Agrar obeležio je Svetski dan jabuka na poseban i neobičan način - promocijom voćnjaka u Čelarevu i nove klupske sorte Evelina uz pomoć virtuelne stvarnosti. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji deo hotela Crowne Plaza Beograd pretvoren je u najveći voćnjak na Balkanu.

Detaljnije

Pod sloganom „Krademo najbolje“ kompanija Delta Holding objavila je konkurs za petu generaciju Mladih lidera koji će trajati do 23. oktobra u ponoć.


Detaljnije

Za razvoj zajednice i društveno odgovorna sponzorstva Delta Holding je u 2015. godini uložio 1,15 miliona evra. Na taj način kompanija je pomogla 45.200 građana.

Detaljnije

Delta Holding je na polugodišnjem kolegijumu najavio nove velike investicije u regionu. Osim izgradnje hotela InterContinental u Ljubljani, koja uveliko traje, Delta će početkom sledeće godine početi i izgradnju šoping-mola u Banjaluci i to će biti najveća investicija u Republici Srpskoj.

Detaljnije

Bez ijednog dokaza danas je doneta osuđujuća prvostepena presuda Miroslavu Miškovicu za pomaganje sinu Marku u utaji poreza. Odbrana će na ovu presudu uložiti žalbu nadležnom višem sudu.

Detaljnije